sreda, 26. december 2007

Prostozidarji - je Hitler vedel?


Prostozidarji v Ameriki in načrt za svetovno vlado


Londonska banka Rothschildov(Judi) je financirala sever, pariška jug. Fantastičen posel za Rothschilde. ...


Načrt za svetovno vlado

WEISHAUPT je umrl leta 1830, star dvainosemdeset let. Leta 1834 je prevzel vodstvo bavarskih Iluminatov GIUSEPPE MAZZINI, in ostal na tem položaju do svoje smrti, leta 1872.

Med svojim vodenjem reda bavarskih Iluminatov, se je Mazzini dopisoval s satanistom ALBERTOM PIKEOM, »SUVERENIM VELIKIM VODJO STARODAVNEGA ŠKOTSKEGA PROSTOZIDARSKEGA REDA« (Sovereign Grund Commander of the ancient and accepied Scotlish Rite of Freemasonry), iz južnega dela ZDA, pozneje ustanoviteljem »KU KLUX KLANA«.

Mazzini je Pikea imenoval za operativnega vodjo bavarskih Iluminatov v ZDA. Kot najvišja iluminista sta delovala skupno. Pike je prevzel teozofske vidike njunih operacij, Mazzini politične. Ko je prostozidarska loža Veličastnega orienta prišla v Evropi zaradi Mazzinijevega protirevolucionarnega delovanja na slab glas, je ta Pikeu predstavil genialni načrt.

V pismu Pikeu, z dne 22. januarja, 1870, je Mazzini zapisal:

»Vsem zvezam moramo dovoliti, da bodo nadaljevale tako kot do sedaj, po svojem sistemu, s svojimi osrednjimi oblastmi in svojimi raznolikimi načini komuniciranja med visokimi stopnjami znotraj istega reda, da bodo organizirane kot do sedaj, a ustvariti moramo neki nad red, ki bo ostal nepoznan; vanj bomo vključili tiste prostozidarje visokih stopenj, ki jih bomo izbrali sami.


Preko njega bomo vodili vse prostozidarstvo, ki bo postalo nekakšno mednarodno središče, toliko močnejše, ker bodo njegove smeri ostale skrite.« (Okultna teokracija, Occult Theocracy, Lady Queenborough in Nihče se je ne upa poimenovati zarota, None Dare Call It Conspiracy, Gary Allen).

Očitno gre za elitno, 33. stopnjo Škotskega reda. Ideologija te stopnje je podana v naslednjem poglavju.

V pismu z dne 15. avgusta, 1871, je PIKE vodji Iluminatov Mazziniju okvirno predstavil, kako naj bi s pomočjo treh svetovnih vojn osvojili svet. kako osnovati »NOVI SVETOVNI RED«.


  1. PRVO SVETOVNO VOJNO naj bi uprizorili zato, da bi carsko Rusijo spravili pod kontrolo bavarskih Iluminatov. Rusijo bi potem uporabili kot grešnega kozla za nadaljnje širjenje ciljev bavarskih Iluminatov drugod po svetu.

  2. DRUGA SVETOVNE VOJNA bi se morala začeti z podpihovanjem različnosti med nemškimi nacionalisti in političnimi sionisti. To naj bi pripeljalo do širitve ruskega vpliva in ustanovitve države Izrael v Palestini.

  3. Do TRETJE SVETOVNE VOJNE naj bi ob podpihovanja iluminatskih agentov pripeljala nesoglasja med sionisti in Arabci. Spopad naj bi popolnoma spremenil svet.
    Prav tako naj bi bil načrt te vojne sprožiti sovražnosti med nihilisti in ateisti in povzročiti družbene spremembe z največjo okrutnostjo in nasiljem.
    Po zlomu krščanstva in ateizma bi ljudem pokazali pravi »Luciferjev nauk«, in s tem ubili dve muhi na en mah.

Vidimo, da po tem načrtu drugi svetovni vojni sledi scenarij, ki se popolnoma razlikuje od tistega, kar nas učijo zgodovinske knjige. http://www.misteriji.net/Skrivna-zdruzenja/Prostozidarji-v-Ameriki-in-nacrt-za-svetovno-vlado-2.html



  1. (Po zlomu Nemčije v 1. svetovni vojni je izbruhnila Munchenska revolucija in vzpostavljena je bila Socialistična republika (Rosa Luxemburg). Marsikdo ne ve, da je prav Nemčija financirala komunistično revolucijo v Rusiji.
    Hitler je sodeloval v zatrtju te vstaje. Velika večina vodstva tedanje Muenchenske Sovjetske Republike je bila Judov! Oz. samo dva nista bila!
    Hitler je v svojih dunajskih časih imel najboljšega prijatelja Juda. Verjetno je to doživel še kot posebno hudo izdajo in načrt za uničenje Nemčije in svetovne judovske prevlade. Prav zanima me, če je vedel za prostozidarje?)

  2. (Ob tem se spomnim, kako je Hitler po napadu Japonske na ZDA "nelogično" napovedal vojno ZDA.
    Hitlerjev osebni komentar je pred tem je bil: "Če se bo Judom posrečilo zaplesti v vojno Nemčijo in ZDA, bom do njih neusmiljen!"
    Do sedaj sem imel to samo kot izgovor za izbris Judov, kajti pred tem se je po padcu Francije govorilo, da bi Jude izselili na Madagaskar.
    Sam sem velikokrat govoril, da je nasilje neznanje in dajal za primer ravno nasilje nad Judi, ki je imelo končno fazo ustanovitev Izraela .
    Res se mi pojavlja vprašanje ali je Hitler vedel za to pismo. Hitler, posebno še Himmler sta bila zelo velika okultista. Npr. vodstvo SS je bila poganska elita. Same SS pa so se primerjale s hudičevimi formacijami.)

  3. (Tega Hitler pa zagotovo ni mogel vedeti. Malo znano je, da je bil svet na robu tretje svetovne vojne 1973 med izraelsko arabsko vojno. Med velikima silama [ZDA in SSSR] je to bil tudi poligon za dokaz moči orožja, ki so ga proizvajale. Brežnjev se ga je preveč nalil in zagrozil: "Če hočete imeti vojno, jo boste pa imeli!" Ta vojna bi bila jedrska!

  4. Islamski terorizem sloni na samo eni predpostavki: V prvi vrsti uničenje krščanstva potem ostalih nevernikov ter prodor in zavlado islama v svetu. Zakaj imajo ZDA za velikega satana? Preprosto zato, ker v koranu piše, da bo konec sveta, takrat, ko se bo človek dotaknil lune. Precej zanimive stičnice med globoko vero v enega Boga(Alaha) in satanskim načrtom prostozidarjev za popolno svetovno prevlado. Zaradi evropskega in svetovnega ateizma in prostozidarstva vidijo muslimani prazen verski prostor, ki ga je potrebno zasesti. Tako ali drugače! In verjemite, da niti eni niti drugi niso neumni!

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Lepo napisan članek, a temu ni tako. Za vsem je nekoliko drugačna zgodba. Ki pa se njen a uresničitev že danes kaže.

LP
Mojster